H&R 2 kusy rozšiřovacích podložek typ DR6 o šířce 3 mm pro BMW řada 1 E81 1C, barva černá Zobrazit větší

H&R 2 kusy rozšiřovacích podložek typ DR6 o šířce 3 mm pro BMW řada 1 E81 1C, barva černá

B0675725

Nový produkt

Rozšiřovací podložky H&R DR6 pro BMW řada 1 E81 1C jsou špičkové rozšiřovací podložky vyráběné v Německu z vysoce odolné slitiny hliníku a hořčíku, která je lehčí a pevnější než 6061-T6 kovaná slitina hliníku. Rozšiřovací podložky H&R jsou dostupné v mnoha rozměrech a pro nepřeberné množství vozů. Jejich použitím zlepšíte nejen vzhled vozu, ale také jeho ovladatelnost díky širšímu rozch

Více informací

Dostupnost: Na dotaz (1-2 týdny)

2 140 Kč s DPH

platimpak.png, 2,9kB mallpay.png, 5,0kB

Odložte platbu nákupu až o 30 dní s platební metodou MALL Pay či PLATÍM Pak. Kupte teď, plaťe potom.

Více informací

Výhody použití rozšiřovacích podložek H&R:

  • Stříbrně nebo černě eloxované (černé pouze pro vybrané aplikace)
  • Vysoká pevnost a nízká hmotnost díky použití hliníkové a hořčíkové slitiny
  • Precizní CNC obrábění
  • Silně eloxováno pro vyšší odolnost povrchu a ochranu proti korozi
  • Vhodné pro originální i aftermarket kola
  • Kompatibilní s originálními i aftermarket podvozky
  • Dostupné pro širokou škálu vozů
  • Dodáváno s TÜV certifikátem (pokud není uvedeno jinak)
  • Vyvinuto a vyrobeno v Německu


Uvedená cena je za sadu 2ks podložek na jednu nápravu.


Širší je lepší! Rozšiřovací podložky H&R DR6 pro BMW řada 1 E81 1C vystaví vaše kola a pneumatiky blíže k lemu blatníku, což dodá vozu atraktivnější vzhled oproti nevzhledně "utopeným" kolům v blatnících. Výrobci supersportovních aut využívají každý milimetr prostoru, aby získali dokonalý vzhled a maximální funkčnost. A to je přesně to, co můžete nyní udělat i vy díky podložkám H&R. Rozšířením rozchodu kol zajistíte také jeho větší stabilitu při průjezdu zatáčkami.

H&R podvozkové komponenty Made In Germany


H&R

H&R v oboru podvozkových komponentů znamená maximální výkon, technologii převzatou z mezinárodního motoristického sportu, vývoj a inovaci podvozkových komponentů.

Technologie pro podvozky určené pro silniční provoz plyne ze zkušeností firmy H&R se špičkovým mezinárodním motorismem. H&R zbrojí exkluzivní DTM teamy Mercedes Benz a také vozy Porsche Super Cup a Porsche Cup. Tyto zkušenosti jdou přímo do vývoje a výroby sportovních pružin, tlumičů pérování, stabilizátorů, podložek pro rozšíření rozchodu a kompletních výškově stavitelných podvozků schválených pro provoz na silnici.

Výsledky tohoto úsilí může nyní skutečně prožívat každý sportovně orientovaný řidič automobilu. Sportovní komponenty H&R jsou pro nové typy vozidel k dodání ve většině případů již při uvedení nových modelů na trh. Stejně jako řidiči na celém světě, také výrobci vysoce výkonných vozů znají kvalitu podvozkových komponentů H&R. Ve sportovních vozech Porsche Carrera GT, GT II a GT III i v přímo od DTM CLK odvozeném Mercedesu Benz CLK DTM AMG jsou již z výroby montované pružiny H&R.


Rozšiřovací podložky H&R

Parametry

Počet děr5
Typ produktuRozšiřovací podložky H&R
Značka vozuBMW
Modelřada 1
Typ vozuE81 1C
Rok výroby09/04-
Balení2 kusy
Středová díra72,5
Typ rozšiřovací podložkyDR
Rozšíření6
Barvačerná
Šířka3
Rozteč120
Způsob uchyceníšrouby
ZávitM12 x 1,5
Technická poznámka2 = Bez certifikátu TÜV.
Technická poznámka3 = Pro namontování všech podložek typu DR je třeba použít delší kolové šrouby. Tyto šrouby nejsou součástí balení a je třeba je objednat zvlášť. Je třeba zachovat tvar dosedací plochy daný kolem.
Technická poznámka18 = Tyto podložky nemají středicí náběhový kroužek a pro jejich použití musí být délka originálního středicího náběhu na náboji vozu dostatečně dlouhá pro vystředění kol.